Over ons

Wie is Letters that Matter

Letters that Matter is een uitgever van juridische brieven en andere documenten die het recht toegankelijk maken voor iedereen! Geschreven door advocaten, maar zonder de advocaatkosten! LTM is het resultaat van een samenwerking tussen ondernemers en juridische professionals. Het doel van LTM is het recht toegankelijk te maken voor iedereen. Daarvoor is het nodig dat de kosten voor documenten laag blijven. Dat is alleen mogelijk door gebruik te maken van een digitaal platform.

Onze juridische brieven

Verzetschrift tegen coronaboete en andere strafbeschikkingen
Proforma-WOZ-bezwaarschrift
Inhoudelijk bezwaarschrift WOZ
Bezwaar tegen ontslag
Bezwaar tegen snelheidsovertreding
Bezwaar tegen andere verkeersboetes
Aansprakelijkstelling derden voor schade (geen overeenkomst)
Aansprakelijkstelling gemeente voor schade pleinen, wegen, openbaar groen en bouwwerken
Maak eenvoudig en snel uw juridische brief

Onze achtergrond

Het initiatief voor LTM werd genomen door Nico van den Boom, advocaat in Tilburg, oprichter van Advocabo en Institute of Legal Sources , de uitvinder van Juridisk. Juridisk was de eerste digitale wetgeving in Nederland en binnen enkele jaren marktleider op het gebied van juridische software in Nederland een enkele andere Europese landen. Andere producten van Institute of Legal Sources waren ContrActueel, ILS Estate Planning en de Algemeen voorwaarden CD van de Kamer van Koophandel. Institute of Legal Sources werd na een aantal jaar overgenomen door Elsevier.

Wij bewaren geen gegevens

De door u gegeven antwoorden worden niet bewaard. Het door u opgegeven E-mailadres voor de ontvangst van de brief wordt eveneens verwijderd. De gegevens die wij ontvangen door de betaling voor de ontvangst van de brief worden niet door ons bewaard in een daarvoor bestemde Database.

Voor ons privacy beleid klikt u hier.

Voor onze Algemene Voorwaarden klikt u hier.

Gebruikers zeggen over ons